Sport en snelheid kunnen in veel gevallen in één adem benoemd worden. Lamborghini en Babolat, één van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven als het gaat om rackets, hebben dan ook de handen ineen geslagen met de lancering van limited edition padelracket.

Lamborghini en Babolat slaan de handen ineen voor exclusief padelracket

De samenwerking tussen de twee grootmachten in ieder hun eigen segment omvatten drie verschillende rackets. Het eerste BL001-model, gelimiteerd tot slechts 50 exemplaren, zal worden gefabriceerd in de fabriek van Lamborghini.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Babolat Padel (@babolat_padel)

De collectie bevat zoals gezegd nog twee racketcollecties, de BL002 en BL003, die in de toekomst zullen worden uitgebracht. Klanten kunnen de kracht van Lamborghini op het gebied van koolstofvezelproductieprocessen verwachten, gecombineerd met Babolat’s beheersing van rackettechnologie, resulterend in een padelracket geïnspireerd op frames van supersportwagens. Het racket is voorzien van een ongeëvenaard stijf monocoque frame dat doorloopt in de handgreep. Het racket biedt daarmee uitzonderlijke kracht en balsnelheid.

Vijf verschillende kleuren

U heeft dus niet alleen de keuze uit drie verschillende modellen, maar ook nog eens uit vijf verschillende Lamborghini-kleuren: Giallo Auge, Verde Viper, Arancio Livrea, Viola Pasifae en Verde Gea, versierd met Lamborghini- en Babolat-insignes. De BL001 is 100% handgemaakt en getest door Babolat-experts.

Het eerste padelracket van Babolat en Automobili Lamborghini is zoals gezegd beperkt tot slechts 50 rackets en zal binnenkort op de markt verkrijgbaar zijn.