In de weelderige omgeving van de Floralaan West, waar weelde en pracht samenkomen, staat een icoon van buitengewone klasse en elegantie te koop. Deze exclusieve villa, gehuld in tijdloze grandeur, belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Bij het betreden van de statige entree, geflankeerd door een met de hand vervaardigd hekwerk, wordt de aandacht meteen getrokken naar de twee glimmende Porsches die dan ook trots op de oprit staan geparkeerd. Met een perceel van bijna 1800 m², omringd door groen en privacy, biedt deze villa een unieke levensstijl in het hart van Eindhoven.

Eetgedeelte villa biedt ruimte voor fantastische diners met vrienden

Bij het betreden van de stijlvolle entree aan de kant van de Vogelkerslaan, wordt men meteen ondergedompeld in de weelde van deze droomvilla die te koop is aangeboden via Funda. De afgesloten oprit biedt ruimte voor meerdere auto’s. In de ruime ontvangsthal valt direct de pure schoonheid van de villa op. De houten vloer vormt een elegante basis die perfect samengaat met de subtiele inbouwverlichting. Aan de voorzijde van de villa bevindt zich de fraai ingedeelde woonkamer, een ware blikvanger van elegantie en daarnaast comfort. Georiënteerd op de weelderige tuin en het zonnige zuiden, biedt deze ruimte een perfecte harmonie tussen binnen en buiten. Witte raamluiken, op maat gemaakte kasten en een brede sierhaard creëren een sfeer van tijdloze schoonheid. Voor de kinderen is er een apart speelgedeelte, terwijl het eetgedeelte ruimte biedt voor fantastische diners met vrienden en familie, waardoor deze woonkamer het hart van de villa vormt.

funda-villa-eindhoven

Bron: Funda

Een spectaculair element van de villa in Eindhoven is de prachtige woonkamer met een grote pui aan de westkant en een imposante lichtstraat die zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Ruw metselwerk wordt harmonieus gecombineerd met een witte gietvloer, terwijl de op maat gemaakte droomkeuken met groot eiland een ware culinaire beleving belooft. Alle denkbare apparatuur van gerenommeerde merken staat tot de beschikking, met als pronkstuk de dubbele wijnklimaatkast die ongetwijfeld de aandacht zal trekken van gasten en culinaire liefhebbers. Via een portaal met toiletruimte zijn het gastenverblijf en de weelderige tuin te bereiken, die een oase van rust en ontspanning bieden. Een van buitenaf bereikbare berging en een garage bieden praktische opslagruimte voor fietsen, scooters en andere spullen. Vergeet vooral niet het bruin café te bewonderen, een ideale plek voor het vieren van speciale gelegenheden en het creëren van onvergetelijke herinneringen met vrienden en familie.

Villa met zonnige balkons op het zuiden in Eindhoven

Boven op de eerste verdieping bevindt zich een wereld van luxe en comfort, waar elke ruimte is ontworpen met oog voor detail en verfijning. De master bedroom, een ware oase van rust, verwelkomt u met een exclusieve badkamer en een walk-in closet van groot formaat. Het marmer in de badkamer straalt pracht en praal uit, met een vrijstaand designbad, een inloopdouche en een op maat gemaakt meubel met twee marmeren wastafels. Naast de master bedroom bevindt zich een tweede slaapkamer, speciaal ingericht en gestyled als een geweldige kinderkamer. Compleet met een en suite toiletruimte, een fraai slaapgedeelte en een apart speelgedeelte, biedt deze kamer een oase van plezier en comfort voor de jongere bewoners van het huis. Beide slaapkamers grenzen aan het zonnige balkon op het zuiden, waardoor u kunt genieten van het prachtige weer en het adembenemende uitzicht op de omgeving.

funda-villa-eindhoven

Bron: Funda

Op de tweede verdieping, onder het schuine dak met grote dakkapellen, bevindt zich een ruime slaapkamer met talrijke op maat gemaakte kasten en een fraai lijnenspel. Dit is het domein van het oudste kind, die hier een privéruimte heeft met een eigen badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, twee wastafels en daarnaast een aparte toiletruimte. Deze verdieping biedt een ongeëvenaard niveau van comfort en privacy, waardoor het de perfecte plek is om tot rust te komen na een lange dag. De weelderige tuin rondom de villa vormt een ware oase van rust en schoonheid, die net zo indrukwekkend is als het interieur van het huis. Met zorg onderhouden grasvelden en majestueuze bomen die al jarenlang de sfeer bepalen, bieden een serene achtergrond voor buitenactiviteiten en ontspanning.