Deze ruime woonboerderij, gelegen op een uitgestrekte kavel, omringd door weelderige velden en grenzend aan een natuur- en recreatiegebied, biedt een oase van rust en privacy voor haar bewoners. Met een royaal woonoppervlak van 592 m² en een perceel van maar liefst 6548 m², is er meer dan genoeg ruimte om te leven, te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving. Met zes luxueuze slaapkamers biedt deze woonboerderij alle comfort en ruimte die je nodig hebt voor een comfortabel en luxueus leven. Maar wat deze woonboerderij echt bijzonder maakt, zijn de exclusieve collectie aan oldtimers. Van zeldzame Ferrari’s tot elegante Porsches.

Woonboerderij met showroom voor unieke oldtimers

Bij aankomst bij deze prachtige woonboerderij, die momenteel te koop staat via Funda, wordt het statige karakter ervan meteen duidelijk, met twee afsluitbare sierhekken die toegang bieden tot het terrein en de tuin vanaf de straatzijde. Deze imposante entree zet de toon voor wat binnenin te vinden is. Bij het betreden van de ruime hoofdentree, gelegen in het midden van het gebouw, wordt u verwelkomd in een royale hal die de ruimtelijkheid het pand weerspiegelt. De begane grond van deze woonboerderij biedt een overvloed aan mogelijkheden, variërend van ontspanning tot vermaak. Met een grote ruimte, compleet met bar, een kantoorruimte en twee aparte zitgedeeltes, is er dan ook altijd ruimte om tot rust te komen of gezellig samen te zijn.

Woonboerderij met showroom voor unieke oldtimers te koop

Bron: Funda

De woonkamer met open keuken vormt het hart van het huis, waar het prachtige uitzicht op het groene landschap een kalmerend decor vormt voor elk samenzijn. Bovendien biedt de woonboerderij een riante living met een multifunctionele ruimte, momenteel in gebruik als showroom voor unieke oldtimers, een extra dimensie aan deze al indrukwekkende ruimte. Hier komen liefhebbers van klassieke auto’s volledig aan hun trekken terwijl ze genieten van de luxe en comfort van hun thuisomgeving.

Woonboerderij met een overvloed aan mogelijkheden

Op de eerste verdieping van deze weelderige woonboerderij vind je een oase van comfort en luxe. Drie ruime slaapkamers, een walk-in closet en een handige wasruimte bieden alle gemakken voor een ontspannen levensstijl. De twee badkamers zijn zorgvuldig ontworpen met een combinatie van functionaliteit en elegantie, waarbij badkamer 1 een luxueus ligbad, een dubbele wastafel met meubel en een ruime inloopdouche biedt, terwijl de tweede badkamer is uitgerust met een moderne inloopdouche en een ruime wastafel. Het balkon, met een adembenemend uitzicht op de omgeving, is de perfecte plek om te genieten van rustige ochtenden en prachtige zonsondergangen.

Woonboerderij met showroom voor unieke oldtimers te koop

Bron: Funda

Deze woonboerderij biedt een overvloed aan mogelijkheden, met niet alleen prachtige woonruimtes, maar ook twee afzonderlijke guesthouses die via een aparte entree te bereiken zijn. Stap binnen via de ruime hal en betreed de comfortabele woonkamers met open keukens van beide appartementen. Appartement 1 verwelkomt je met een gezellig open slaapgedeelte, een eigen badkamer en een inbouwkast, en biedt een weids uitzicht over het achtergelegen recreatiegebied. Appartement 2 biedt daarentegen twee comfortabele slaapkamers, twee moderne badkamers en twee inbouwkasten. Naast deze gastenverblijven beschikt de woonboerderij over een grote loods, momenteel verdeeld in een ruime stallingsruimte voor auto’s en een ruimte met paardenboxen. Bovendien is er een moderne carport van circa 28.00m x 5.00m die plaats biedt aan meerdere auto’s, waardoor deze woonboerderij de ideale plek is voor liefhebbers van luxe, comfort en veelzijdigheid.