Actrice Jennifer Hoffman hoopt haar slag te slaan op de vastgoedmarkt, de 43-jarige Goudse heeft namelijk haar luxe appartement aan de Amsterdamse gracht voor tonnen in de verkoop gezet. De actrice hoopt met de verkoop een winst van zeker € 140.000 te bewerkstelligen.

Jennifer Hoffman kocht het appartement in 2020

Jennifer Hoffman kennen we als tv-actrice in series als Dokter Deen en De Luizenmoeder. Haar carrière begon in de periode van 1999 tot 2002 in de serie Westenwind, alvorens ze in 2005 debuteerde in de soap Samen. Bij het grote publiek is Hoffman echter vooral bekend als Lisa de Graaf uit de hitserie Dokter Deen. Haar meest recente bekende klus dateert uit 2018 en 2019, toen ze de rol van Hannah vertolkte in de absolute hitserie De Luizenmoeder.

Appartement Jennifer Hoffman

Bron: Funda

Hoffman heeft sinds 2018 een relatie met de Frans-Amerikaanse zakenman Dorian Geis, met wie ze in 2021 een zoontje kreeg. In 2020 kochten de twee tevens een woning, te weten een prachtig grachtenpand in de wijk Oud-West in Amsterdam. Zij kochten het optrekje in 2020 voor een bedrag van € 735.000, met een hypotheek voor datzelfde bedrag. Bekende Buren weet ons te vertellen dat het koppel nu een bedrag van € 875.000 verlangt, waarmee zij een winst van zeker € 140.000 hopen te boeken.

Woonoppervlak van 92 m²

Voor dat bedrag van ruim acht ton krijgt de volgende bewoner een ruim opgezet appartement in Amsterdam Oud-West met een woonoppervlak van 92 m². Het appartement ligt op de begane grond en beschikt over drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer. Tevens is er een ruime keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en een kookeiland. Daaraan grenzend schuilt een gezellige woonkamer, die toegang biedt tot een patio van 10 m², welke op het zuidwesten is gelegen.

Appartement Jennifer Hoffman

Bron: Funda

De woning is gelegen in de gezellige Lootsbuurt, waar veel voorzieningen als restaurants, cafés, supermarkten en uitvalswegen naar alle windhoeken te vinden zijn. Momenteel resideert Hoffman met haar gezin overigens in het buitenland, wat een reden zou kunnen zijn om dit stulpje te verpatsen.