Het zijn gouden dagen voor Joey Veerman. De getalenteerde middenvelder wist zich deze week met zijn club PSV te kronen tot kampioen van Eredivisie. Maar buiten het veld heeft Joey Veerman ook weten te scoren, namelijk met de verkoop van zijn appartement in Amsterdam, waar hij een riante winst mee heeft weten te bewerkstelligen.

De carrière van Joey Veerman

Onder voetballiefhebbers een bekende naam, niet-voetballiefhebbers zullen zich toch even achter de oren krabben. Veerman kwam in 1998 ter wereld in Purmerend, maar groeide op in het vissersdorp Volendam. In het seizoen 2016/2017 debuteerde hij namens FC Volendam in het betaalde voetbal. Daar groeide hij uit tot spelverdeler op het middenveld, en in augustus 2019 verdiende hij een transfer naar sc Heerenveen. Ook daar wist hij zijn goede spel door te trekken, en dat resulteerde in januari 2022 in een transfer naar PSV. Met die club wist Veerman twee keer de KNVB Beker, twee keer de Johan Cruijffschaal en – sinds afgelopen weekend – eenmaal het Eredivisie-kampioenschap te winnen. Ook heeft hij inmiddels meerdere interlands achter zijn naam voor het Nederlands Elftal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joey Veerman (@joeyveerman6)

Naar alle waarschijnlijkheid vertrekt Veerman deze zomer uit Eindhoven. Verschillende Spaanse en Italiaanse clubs zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van de Volendammer. Vorig jaar stond Veerman nog op het punt een transfer te maken naar Lazio uit Rome. Maar hij vertrekt niet met lege handen uit Nederland. Hij heeft namelijk duizenden euro’s winst gemaakt met de verkoop van zijn appartement in Amsterdam.

De PSV-voetballer realiseert riante winst met verkoop van appartement

Volgens Bekende Buren kocht Joey Veerman het appartement in Amsterdam vorig jaar voor een bedrag van € 580.000, met een hypotheek van € 350.000. De talentvolle middenvelder heeft het appartement nu verkocht voor € 610.000, en maakt dus een mooie € 30.000 aan winst.

Joey Veerman appartement

Bron: Bekende Buren

Wat krijgt de nieuwe koper voor dat bedrag? In ieder geval een op de zevende verdieping gelegen appartement met een woonoppervlakte van 95 m² en beschikt over drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer. Ook is er een open keuken, die van alle gemakken is voorzien.