Resideren in Californië, het is voor slechts een selecte groep weggelegd. Onder andere voor Justin Bieber, die in alle heimelijkheid $ 16 miljoen heeft stukgeslagen op een prachtig toevluchtsoord in de Californische woestijn. Door de aanschaf werd hij ook lid van de welbekende Madison Club, waardoor hij er een paar bekende buren bij krijgt.

Justin Bieber koopt in het geheim een prachtig landgoed in Californië voor $ 16 miljoen

Hoewel de muzikale carrière van Justin Bieber op dit moment wat stil lijkt te staan, gaat het de Canadees financieel voor de wind. In 2010 brak hij door met de wereldhit Baby, en sindsdien groeide hij tot hét rolmodel van tienermeisjes in de jaren 2010 tot 2018. Later boekte Bieber megasuccessen met nummers als What Do You Mean?, Sorry en Love Yourself. Zijn meest recente succes boekte hij met Peaches en STAY!, in samenwerking met The Kid Laroi. Qua muziek is het de laatste tijd redelijk stil rondom de Canadees.

Justin Bieber landgoed

Bron: Google Earth

Maar daarbuiten roert hij zich, want recent schijnt de zager in het geheim een bedrag van $ 16 miljoen stuk te hebben geslagen op een prachtig landgoed in de Californische woestijn. De residentie is gelegen in Coachella Valley in Californië, waarbij Bieber ook onderdeel is geworden van ‘The Madison Club’, waarbij hij buurman wordt van Kris Jenner, alsook van Apple-CEO Tim Cook. Maar met zijn lidmaatschap kan hij ook meeprofiteren van faciliteiten als een golfbaan, een clubhuis, vijfsterrenrestaurants en spafaciliteiten.

Contributie van $ 1.652 per maand

De nieuwe woning van Justin Bieber zou in één van de meest gewilde straten van de enclave in Californië liggen. Het onderkomen werd gebouwd in 2009 en wisselde in 2019 voor het laatst van eigenaar. Om van de bovengenoemde faciliteiten gebruik te kunnen maken, betaalt Bieber $ 1.652 aan contributie per maand. Het Frans beïnvloede landhuis kreeg door de jaren heen een strakke en eigentijdse renovatie. Daarbij werd onder meer het voormalige zwembad vervangen door een gigantisch overloopzwembad van Olympische lengte. Tevens is er een sportveld met kunstgras-gazons, evenals een vuurplaats in de achtertuin en een vrijstaand gastenverblijf.

Dit alles wordt afgetopt met een garage voor vier auto’s. Nog eens twee aparte motorbanen bieden ruimte voor het parkeren van meer dan twaalf auto’s.