De Franse stervoetballer Kylian Mbappé zou zijn zinnen hebben gezet op een prachtig landgoed in de buurt van Madrid. De 25-jarige Parijzenaar lijkt de geruchten over een transfer naar het koninklijke Real Madrid daarmee steeds verder aan te zwengelen.

Kylian Mbappé flirt nadrukkelijk met Real Madrid

De 25-jarige Kylian Mbappé geldt, nu al, als één van de beste Franse voetballers ooit. Hij begon zijn carrière in 2015 als speler van AS Monaco, waarna hij in 2017 een transfer verdiende naar Paris Saint-Germain. In zijn geboortestad groeide Mbappé uit tot een absolute grootheid in het Franse voetbal. Met de club won hij meerdere landstitels, de Franse beker en de Franse versie van de Johan Cruijff Schaal. De felbegeerde Champions League bleef voor de Parijzenaren uit, maar desondanks heeft Mbappé het met 242 doelpunten in 269 wedstrijden meer dan prima gedaan. Hij is zelfs topscorer aller tijden voor de club. Ook wist hij in 2018 het Franse nationale elftal op 19-jarige leeftijd naar de WK-winst te schieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Onlangs kondigde Mbappé op social media aan de Franse club transfervrij te gaan verlaten. Al jaren doen wilde geruchten over een overstap naar het heilige Real Madrid de ronde, maar dit knapte telkens. Nu lijkt het er toch echt op dat een er een transfer plaats gaat vinden, gezien Mbappé zijn zinnen heeft gezet op een prachtig landgoed nabij de Spaanse hoofdstad, die in het verleden toebehoorde aan Sergio Ramos, oud-teamgenoot van Mbappé bij Paris Saint-Germain én oud-speler van, jawel, Real Madrid.

Het megalomane landgoed van de Franse voetballer

Volgens het Spaanse Vozpopuli heeft Kylian Mbappé zijn ogen gericht op een landgoed in het gebied ‘La Moraleja’, waar meer Real Madrid-voetballers, zoals Vinicius Júnior, resideren. La Moraleja is één van de twee rijkste wijken in Madrid die privacy garanderen op voldoende afstand van de stad, maar ook met voldoende ruimte om te kunnen trainen. Het pand behoorde ooit toe aan de welbekende verdediger Sergio Ramos, die van 2005 tot 2021 bij Real Madrid speelde.

Landgoed Kylian Mbappé

Het beoogde stulpje van de Franse stervoetballer

Het pand kost zo’n € 20 miljoen, duurder dan gemiddeld voor huizen in de Madrileense wijk. Aanvankelijk was het plan voor de centrale verdediger om zijn andere pand in La Moraleja te verkopen voor ongeveer € 6 miljoen. Vanwege de interesse en het aanbod van Mbappé heroverwoog hij echter en besloot hij de mogelijkheid te overwegen om zijn belangrijkste onroerend goed te verkopen. Enfin, Mbappé flirt in ieder geval steeds nadrukkelijker met de Koninklijke.