Altijd al eens op een ‘out-of-the-box’-locatie willen slapen? Dat kan nu via Airbnb. Via dat bedrijf in de verhuur van vakantieresidenties kunt u nu een nacht slapen boeken in het echte Ferrari-museum in het Italiaanse Maranello.

U kunt nu een nachtje slapen in het Ferrari-museum te Maranello

Deze locatie is onderdeel van een zogeheten ‘Icons’-selectie van Airbnb. Die selectie omvat een aantal iconische locaties, waar een nacht geslapen kan worden. Een paar van die locaties zijn onder meer het Prince’s Purple Rain House in Minneapolis, of een landhuis met X-Men 97-thema in Westchester, New York. Maar ook in Europa is een unieke locatie geselecteerd.

Ferrari-museum Airbnb

Bron: Airbnb

Dat is namelijk het Ferrari-museum in de Italiaanse stad Maranello, daar waar het Italiaanse merk haar oorsprong vond. Naast de overnachting, krijgt u ook de kans om de Formule 1-race op het circuit van Emilia-Romagna middels VIP-tickets bij te wonen, en kunt u daarna dineren in Cavallino, een bekende plek waar Enzo Ferrari zelf ook regelmatig een maaltijd nuttigde.

Ook staat er een privérondleiding door het museum op het programma. U slaapt tevens in een bed dat is gemaakt van hetzelfde leer als de iconische Ferrari-stoelen. De meest bijzondere ervaring zal toch echter het rondje in een Ferrari 296 GTB op het circuit van Pista di Fiorano zijn. De wagen zal bestuurd worden door voormalig Formule 1-coureur Marc Gené, die de hele ervaring overigens organiseert.

Boeken

De boeking zal op maandag 6 mei aanstaande worden geopend. De boeking zal dan weer sluiten op 8 mei. Dus, wees er snel bij.