Niels Littooij, beter bekend onder zijn artiestennaam Nielson, heeft zijn portemonnee laten spreken en samen met zijn vrouw Hanna Verduijn een twee-onder-een-kapwoning in Littooijs geboortestad Dordrecht gekocht. Met die aanschaf zou een bedrag van € 595.000 gemoeid zijn.

Nielson en huwelijkspartner slaan ruim half miljoen stuk op woning in Dordrecht

We kennen Nielson allemaal als singer-songwriter. De 34-jarige Dordtenaar heeft in het afgelopen decennium de hitlijsten veroverd met nummers als Sexy Als Ik Dans, Beauty And The Brains, IJskoud en Mannenharten in samenwerking met BLØF. Tegenwoordig is het qua muziek redelijk stil rondom de zanger, maar over zijn privéleven werd – zoals bij menig BN’er – volop bericht. In december 2022 zou de zanger ontrouw zijn geweest jegens zijn vrouw, wat in de nationale media groot is opgepakt. Inmiddels lijkt de rust bij Littooij en zijn vrouw weer te zijn wedergekeerd, en dus hebben zij ruim een half miljoen stukgeslagen op een nieuwe woning.

Woning Nielson

Bron: Funda

Het gaat hierbij om een ruime twee-onder-een-kapwoning in de Zuid-Hollandse stad Dordrecht, tevens de geboortestad van Nielson. Met die koop zou volgens Bekende Buren een bedrag van € 595.000 gemoeid zijn. Dat is zeker € 56.000 boven de initiële vraagprijs. De artiest zou een hypotheek van € 615.000 hebben beklonken.

Woonoppervlak van 215 m²

Wat krijgen de 34-jarige zanger en zijn vrouw voor dat bedrag? In ieder geval een ruim opgezette twee-onder-een-kapwoning, met een woonoppervlak van in totaal 215 m². Er zijn in de woning zes kamers te vinden, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen.

Woning Nielson

Bron: Funda

 

Verder is er in de woning een ruime woonkamer en een riante leefkeuken, die is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur. Alles wordt afgetopt met de aanwezigheid van een tuin met zonneterras van in totaal 50 m², waar ’s zomers heerlijk riant geresideerd kan worden, gezien het feit de tuin op het zuiden ligt. Wat verder in het oog springt, is de gigantische muurschildering die aan de zijkant van de woning prijkt.