Bram Krikke kennen we als de besnorde radio-dj van Qmusic en als filmpjesmaker. Al een aantal jaar timmert de 29-jarige Weesper aardig aan de digitale weg en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. Zo kocht hij in 2019 een appartement in het Utrechtse Bilthoven, welke hij vijf jaar later voor ruim € 300.000 meer aan de man hoopt te brengen.

Bram Krikke timmert aan de digitale weg

De voornaamste bezigheid van Bram Krikke is radio maken. Daar begon hij in 2017 mee bij SlamFMsamen met kompaan Tom van der Weerd. In 2020 maakten de twee de overstap naar Qmusic. Gedurende die jaren verwierf hij ook bekendheid met zijn serie Bram in de Buurt, op het YouTube-kanaal van SlamFMVerder maakte hij nog namens PowNed het programma Onrecht! samen met Dennis Schouten, en was hij kandidaat bij, Maestro, De Slimste Mens en Het Jachtseizoen van StukTV. Tegenwoordig kennen we hem vooral van zijn virale, grappige video’s op Instagram samen met de onvolprezen Pieter Valley.

Appartement Bram Krikke

Bron: Funda

Afijn, onze aandacht gaat in dit geval uit naar Krikkes vastgoed. De 29-jarige kocht in oktober 2019 een ruim opgezet appartement in het Utrechtse Bilthoven, waar hij een bedrag van € 570.000 voor neerlegde, met een hypotheek van € 835.012. Bekende Buren weet ons te vertellen dat Krikke de woning nu na vijf jaar weer te koop heeft gezet, voor € 798.000. Afgaande op de hypotheek, betekent het dat Krikke bijna zeker een flink verlies zal gaan maken.

Luxe dakterras trekt de aandacht naar zich toe

Het appartement omvat de bovenste verdieping van een kleinschalig complex, dat in totaal drie appartementen omvat. De woning van Krikke beschikt over een woonoppervlakte van 144 m². Er zijn in ieder geval vier kamers, waaronder drie slaapkamers en één badkamer, verdeeld over twee woonlagen.

Appartement Bram Krikke

Bron: Funda

De woning is ruim opgezet, met onder meer een riante woonkamer en keuken, die is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur. Tevens is er een open trap naar de tweede verdieping die naar het comfortabele dakterras leidt. Een mooie extra is de privéparkeerplaats, die ruimte biedt aan één auto.