Stelt u zich eens het beeld voor dat u deze zomer doorbrengt achter het stuur van ofwel een Rolls-Royce Cullinan, ofwel een Mercedes Maybach SUV. Het zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden, ook als u niet in de mogelijkheid bent zomaar tonnen op tafel te leggen. Moet u wel even de Britse rapper Central Cee volgen op Instagram.

Britse rapper Central Cee geeft voor € 700.000 aan luxe bolides weg

Goed, grote kans dat u niet bekend met deze rapper, die vooral bekend is bij een jonge doelgroep. De 26-jarige Londenaar vergaarde zijn grote bekendheid in 2020 met de singles Day In The Life en Loading. Daarna volgden verschillende albums, en in juli 2022 de megahit Doja, een nummer dat hij maakte voor zijn vriendin. In juni 2023 bracht hij samen met collega Dave de single Sprinter uit, wat zijn eerste Britse nummer één single werd en voorafging aan hun gezamenlijke EP Split Decision. Het nummer werd ook het langstlopende nummer één rapnummer in Groot-Brittannië en behield deze positie tien weken lang.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 📲 (@centralcee)

Het gaat Oakley Neil Caesar-Su, zoals de rapper echt heet, dus voor de wind. En om zijn volgers en luisteraars te belonen heeft hij een wel heel lucratieve weggeefactie op touw gezet. Via zijn Instagram heeft hij namelijk aangekondigd een heuse Rolls-Royce Cullinan en een Mercedes Maybach SUV weg te gaan geven. Wat u daarvoor dient te doen is een ticket voor £ 2 op zijn site kopen voor deelname. De rapper beweert overigens dat alle opbrengsten naar het goede doel gaan.

Cheque van £ 150.000

Beide wagens behoren overigens zelf toe aan de collectie van de rapper. Mochten de twee winnaars om wat voor reden dan ook geen ruimte hebben voor de bolide, zullen zij een cheque van £ 150.000 krijgen. U maakt kans door de leeftijd van de rapper te raden. Enfin, dat antwoord hebben we u al gegeven. Zien we u deze zomer terug in ofwel een Cullinan, dan wel een Maybach?