Mooi nieuws, want rapper Lil’ Kleine is weer gelukkig in de liefde. De Amsterdamse rapper heeft na de veelbesproken relatie met zijn inmiddels ex Jaimie Vaes ene Anna Groeneveld aan de haak geslagen. De vriendin van Lil’ Kleine blijkt de dochter van een multimiljonair te zijn.

Rapper Lil’ Kleine is weer gelukkig in de liefde, vriendin blijkt miljonairsdochter

Het hart van de 29-jarige Lil’ Kleine blijkt weer gestolen te zijn door de Amsterdamse Anna Groeneveld. Over haar is weinig bekend, wel weten we dat Groeneveld studente en onderneemster is. Samen met haar zusje Eva runt zij het bedrijf Irreplaceable, waar zij gepersonaliseerde sieraden maken in samenwerking met een goudsmid. De twee werden enkele weken gespot op het Sunrise Festival in het Belgische Lille, waarna de vonk klaarblijkelijk oversloeg. Middels een post op Instagram verklaarde Jorik Scholten, de echte naam van de rapper, de liefde aan de dame met het woord “Alles.” Enfin, voor de verdere liefdesperikelen verwijzen we u graag door naar de welbekende kanalen. Na diepgravend onderzoek door RTL Boulevard blijkt dat de dame in kwestie de schaapjes al prima op het droge heeft. Zij schijnt namelijk de dochter van een multimiljonair te zijn, zo werd duidelijk in de podcast van het eerder genoemde showbizzprogramma.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

De vader van Anna Groeneveld blijkt multimiljonair Henk Groeneveld te zijn. De 69-jarige Groeneveld vergaarde zijn vermogen als voorzitter van de Groeneveld Groep, het bedrijf wat hij in 2017 verkocht. De Groeneveld Groep is leverancier van de auto-industrie. Het bedrijf produceert en verkoopt automatische remsmeersystemen, snelheidsbegrenzers, boordcomputers en veiligheidssystemen. Het bedrijf is opgericht door de broer van Henk. Later werd Henk de enige aandeelhouder van het bedrijf. Het bedrijf had in de hoogtijdagen ruim 100 medewerkers en draaide een jaarlijkse omzet van $ 100 miljoen. Het bedrijf werd in 2017 voor $ 280 miljoen verkocht. Het vermogen van Groeneveld wordt tegenwoordig geschat op zo’n $ 400 miljoen.

Eerdere relatie

De nieuwe vriendin van Lil’ Kleine werd in de media breed uitgemeten. De vorige relatie van Lil’ Kleine, met Jaimie Vaes, met wie hij een zoontje heeft, liep namelijk uit op een deceptie. Er verschenen beelden waarop te zien was hoe Scholten het hoofd van zijn inmiddels ex tussen een autodeur klemde, waarna de rapper werd aangeklaagd voor mishandeling. Die zaak loopt nu nog steeds.