Restaurant Bridges heeft een complete redesigning ondergaan. De Franse interieurontwerper Christophe Daudré toverde het moderne visrestaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam om tot een nóg gezelligere, elegantere en warmere culinaire hotspot. Het restaurant is recent feestelijke geopend.

Foto's Bridges

Links: Robert Kranenborg met Chef de Cuisine Bobby Rust. Rechts: Maître Jos van Hunen, Wine Director Lotte Wolf, Bobby Rust, General Manager Remco Groenhuijzen Fotocredits: Reinier RVDA

Daar waar in Parijs een bezoek aan de Eiffeltoren niet mag ontbreken, zo komen toeristen naar Amsterdam voor de grachten. Het met een Michelinster bekroonde Restaurant Bridges ligt aan de oudste Amsterdamse gracht en de beweging en reflectie van het water waren voor de betrokken ontwerper een inspiratiebron. Het resultaat is een intieme sfeer in de voormalige kantine van het oude stadhuis.

Geprezen ontwerper

Het interieur is speciaal ontworpen voor Bridges. De comfortabele stoelen zijn van Daudré’s eigen hand. De met goud en metaal bewerkte spiegelpanelen zijn gecreëerd door de Duitse mural Haute Couture ontwerpster Susanne Köhl. De sierlijke en elegante lampen zijn een ontwerp van Ombre Portée (ontwerpersduo Ēric de Dormael en Agathe Tiret), waarvan onder andere Chanel en Galeries Lafayette Parijs clientèle zijn.

Topkwaliteit voor alle Amsterdammers

Het vernieuwde Bridges laat zien dat het ook in een sterrenrestaurant heel ontspannen toeven kan zijn. Bridges is de plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt, met goede service, gastvrijheid en gezelligheid. Daarbij creëert het topduo Chef de Cuisine Bobby Rust en de onlangs aangestelde Wine Director Lotte Wolf prachtige vis-wijn combinaties. Zo is Bridges een culinaire beleving voor alle zintuigen.

Bridges, inspired by Ron Blaauw
Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX Amsterdam
www.bridgesrestaurant.nl

Voor meer informatie en reserveringen:

info@bridgesrestaurant.nl of (020) 555 35 60

Openingstijden: lunch di-vr 12.00-14.30 uur (weekend vanaf 13.00 uur), diner di-zo 18.30-22.30 uur