Award seizoen is in volle gang, en de oscars volgen spoedig als de volgende grote prijsuitreiking. Het Franse champagnehuis Piper-Heidsieck viert dit met een limited edition magnum fles speciaal voor de Academy Awards. De fles werd onthuld op de Oscar Nominees Luncheon en zal uitsluitend worden gegoten tijdens de 88e Annual Academy Awards ceremonie op 28 februari in het Dolby Theatre in Los Angeles.

Beperkt tot een aantal van slechts 1.000 flessen, zal de Cuvée Brut worden geserveerd bij de prijsuitreiking en de officiële afterparty. De fles is voorzien van een gouden vergulde rooster ontwerp bestaand uit het woord “Oscars” en het nummer “88”, dat de glamour van de meest gewaardeerde prijsuitreiking avond in de filmindustrie volledig weergeeft.

“We zijn blij dat een gedenkwaardige gelegenheid te vieren met een gewichtige fles, een die ‘The Academy’ en de waarde van excellentie weerspiegelt”, zegt Benoit Collard, Global Executive Director van Piper-Heidsieck. “Deze magnum flessen zijn zo groots en moedig als de films en performances die we dit jaar vieren.”