Een tijdje terug werd het Moonstone Mega Yacht Concept by Oceano onthuld. Wederom van Nederlandse bodem. Wij hadden het met een knipoog in de titel over “dubbele bodem” en dit is niet geheel onwaar want het gaat hier om een samenwerking tussen de twee Nederlandse bedrijven Oceanco en Van Geest Design. Een superjacht van ruim 90 meter biedt natuurlijk genoeg ruimte voor alle gasten, je vind er o.a. vier dubbele suites, twee 2-personen cabines, een spa en een gym. Een heuse bioscoop en de helikopter op het dak maken het geheel compleet natuurlijk. 

Nederland doet het goed in de wereld van de Superjachten, eerder kon u al bij ons lezen over het Mega Superjacht van Heesen Yachts. Trots op Nederland mogen we dus zijn..!

Bekijk hierboven de video en hieronder de foto’s.

moon7
mon6
moon3
Moon1
moon4
moon5