Dit vinden we natuurlijk extreem pijnlijk om naar te kijken, maar toch kan je niet wegkijken. Op Twitter werd deze foto gepost door Dogleg Mechanics die de pijnlijke gebeurtenis in het echt langs zich zag gebeuren, hij twijfelde niet en maakte meteen een foto en plaatste deze op Twitter. Een all-time favourite van iedereen, de 911, waar wij van Pure Luxe recentelijk ook nog in mochten rijden.

Het gaat op de foto om een 911 GT3 RS, uitgevoerd in de iconische Gulf-kleuren. Deze uitvoering heeft een geschatte waarde van op z’n minst 300.000 euro. Het was recentelijk nog bewezen dat Rijden in een Porsche net zo verslaven is als sex, hopelijk is dat niet wat er achter het stuur gebeurde waardoor deze de sloot in viel.

Zomaar een nieuwe bestellen is helaas niet mogelijk, want de GT3 RS was oktober 2015 al uitverkocht. Het is niet bekend hoeveel er precies gebouwd zijn. Porsche heeft zelf aangegeven er net zoveel te bouwen als nodig was.

Het Twitter bericht van Dogled Mechanics:

Het is nog niet duidelijke hoe de auto nu precies ter water is geraakt, we zouden in in ieder geval willen adviseren in de toekomst een hek te plaatsen bij deze parkeerplaatsen van Porsche Centrum Amsterdam.

Update: Nog meer foto’s verschijnen, dit is geen vroege 1 april grap..!

CeyxD8nW8AQffva.jpg-large
IMG_9433
12112502_970798883012483_4089293996586262131_n