Bell & Ross introduceert de exclusieve BR-X1 RS16 om de gloednieuwe samenwerking met Renault te vieren tijdens de Chinese Pirelli Grand Prix

De Grand Prix race week in Shanghai is de perfecte gelegenheid om de eerste gepersonaliseerde BR-X1 RS16 Skelet Chronograaf horloges te overhandigen aan Kevin Magnussen en Jolyon Palmer. Op woensdag 13 April 2016, tijdens een door Renault georganiseerd event in de Bar Rouge – Shanghai, stond Bell & Ross’ Global sales director Fabien de Nonancourt dan ook op het podium om beide piloten uit te rusten met een horloge, gepersonaliseerd met hun naam en nummer in de ’Renault Life’ font.

Bell & Ross, de ultieme referentie onder de aeronautische horloges, voegt nu Formule 1 piloten toe aan zijn lijst van professionele gebruikers. Als Officiële Horloge Partner van het Renault Sport Formule 1™ Team, zal Bell & Ross de samenwerking die startte op 18 Maart in Melbourne, verder vieren op de Pirelli Formule 1 Chinese Grand Prix in Shanghai.

Lees verder op www.bellross.com/nl.

Lees hier over de De AeroGT, de avant-gardistische concept-car van Bell & Ross met video.

BellRoss_2016_BRX1_RS16_launch-2