Vlieg de wereld rond zonder uit bed te komen..! Dacht u dat het krijgen van gratis films en drank tijdens een vlucht luxe was? De toekomst van Business Class reizen zou zo maar eens een keurige kamer (cabine) met king-size bedden kunnen zijn, een 42-inch tv-scherm, en meer privacy die u ooit zou kunnen wensen tijdens het reizen met tientallen (en soms honderden) andere passagiers.

Het in Londen gevestigde design-en innovatie bedrijf Seymourpowell heeft plannen voor een uitbundige eerste klas vliegtuigsuite, genaamd First Space. De privé-kamers zijn onder meer voorzien van “lie-flat stoelen” die transformeren in bedden, een tafel, bergruimte en een vernuftig tablet om alle functies in de kamer te bedienen (nooit meer bellen met de stewardess, want die knopjes werken toch nooit). De First Space suites zijn bestemd voor binnenin de enorme Airbus A380, ’s werelds grootste passagiersvliegtuig.

landscape-1460052413-firstspaces-tv

Het doel van de ontwerpers: reizigers een eerste klas gevoel te geven zoals in een luxe Boutique hotel. Toen het bedrijf first class passagiers onderzocht kwam het eracht dat privacy een primaire reden was voor de keuze van first class vliegen. Deze passagiers willen niet worden lastig gevallen, ze willen niet eens gezien worden. Eten en drinken bestellen en deuren kunnen openen en sluiten wanneer zijn dat zelf willen. Alles via hun eigen slimme elektronische tablet.

gallery-1460051332-firstspaces-sofa

Het is onduidelijk hoeveel deze suites gaan kosten omdat de ontwikkeling nog zeker 3 jaar gaat duren. Tot die tijd kunt u uw eigen bucket list samenstellen en dromen van luxe reizen met deze prachtige foto’s en de spectaculaire video.

Liever reizen over water in een luxe megajacht? Klik dan hier.

gallery-1460051561-firstspaces-topoff

Bron: www.elledecor.com