Engels autofabrikant Rolls-Royce heeft de details van zijn nieuwste, ultra-op-maat gemaakte model, de “Nautical Wraith” vrijgegeven. 

nautical-wraith-rolls-royce-002
Gebouwd op het klassieke Ghost chassis, is de oorspronkelijke Wraith een van de sportiefste modellen die Rolls-Royce ooit heeft geproduceerd. Deze nieuwe “Zeevaart” Wraith gaat een stap verder, en werd geïnspireerd op luxe snelle megajachten. De auto is qua kleur uitgevoerd in een sportief Arabisch Blauw in combinatie met Engels Wit, waarmee de auto de gestroomlijnde krachten en lijnen van een snel superjacht probeert te weer te geven.

nautical-wraith-rolls-royce-004

Binnenin zien we het Forest Fall lederen interieur met marineblauwe detaillering en een hele speciale anker-motief inleg in het dashboard fineer. De auto zit vol met prachtige verwijzingen naar het nautische ontwerp. Lees hier meer over één van de mooiste (Nederlandse) megajachten.

nautical-wraith-rolls-royce-003