Eigenaar van uw droomauto worden voor één dag of meer kan nu met het Italian Driving Experience pakket bij het nieuwe Baglioni Hotel in Londen. Breng een luxe weekend door op een steenworp afstand van Knightsbridge en Kensington Palace, en verblijf in een van de luxe suites van Baglioni’s. Race in stijl door de binnenstad van Londen in uw eigen Ferrari of Lamborghini en rij door naar de countryside of stop voor een aperitivo of diner in het nieuwe restaurant van het hotel, Osteria 60.

the_james_bond_experience_new4

Met een eersteklas locatie als Kensington, is het Baglioni Hotel Londen zeer dicht verbonden met de nationale historische en culturele schatten van de stad, zoals de Royal Albert Hall en het Natural History Museum. Het hotel biedt Italiaanse gastvrijheid met uitstekende Italiaanse keuken, evenals een spa, een fitnesscentrum en een terras ideaal voor een Spritz aan het eind van een dag rijden uw Italiaanse sportwagen.

5_Baglioni_Hotel__London_Royal_Suite

Het pakket bestaat uit:
3 nachten in een suite met een slaapkamer
Engels ontbijt geserveerd in uw suite
Diner voor twee in het restaurant van het hotel
Private Italiaanse Aperitivo geserveerd in uw suite
Halen en brengen van en naar de luchthaven Heathrow in een Maserati

Klik hier als je het arrangement wilt boeken.

Meer over mooie James Bond hotels lees je hier..!

own-a-ferrari-or-lamborghini-for-a-day-with-baglioni-hotel-london
14853_ferrari-tour
The-Italian-Driving-Experience-2
7_Baglioni_Hotel__London_Royal_Suite_living