Het zijn spannende tijden bij Wajer Yachts. Deze zomer zal Wajer Yachts haar nieuwe vlaggenschip, de Wajer 55, presenteren. en awardwinning-boten als de Wajer 37 en de Wajer 38 naar het volgende niveau tillen. Het belangrijkste van het ontwerp van Sinot is om een ​​perfecte balans tussen dynamisch (hard) varen en uitstekend comfort te bieden. De mensen van Wajer zijn ervan overtuigd dat u zult versteld staan ​​van het resultaat.

De Wajer 55 bevat alle kenmerken waar het merk zo bekend mee is geworden, waaronder de uitstekende vaareigenschappen, eerste klas kwaliteit, oog voor detail en elegant design. Met behulp van innovatieve lichtgewicht materialen en state-of-the-art productiemethoden, hebben Wajer’s vakmensen ervoor gezorgd dat de Wajer 55 een nieuwe maatstaf is in zijn klasse.

Het vlaggenschip maakt ook gebruik van de vele jaren ervaring op zee en van Wajer’s eigen werf in Nederland die voortdurend op zoek is naar perfectie. Neem bijvoorbeeld het zwemplateau, die ook gebruikt kan worden als een zwembad ladder of loopplank, of het ingenieuze automatische inklapbare dak. De nieuwe Wajer 55 zal worden gepresenteerd komende zomer op de Cannes Yacht Show. Meer informatie over technische specificaties, prijzen en andere details volgen later.

Wajer-55-2371-3556-100-0001

Lees hier ook over de tewaterlating van één van ‘s-wereld grootste Superjachten in het Nederlandse Oss.