Rihanna was al het gezicht van Dior in nieuwe campagnes van het modehuis. Maar nu heeft de muziek sensatie ook haar hand aan het ontwerpen gelegd bij het merk. Ze heeft al een aantal samenwerkingen gedaan met onder andere Puma en Manolo Blahnik en nu heeft ze een lijn van super futuristische brillen ontworpen die in lijn zijn met de laatste experimentele uitingen van Dior in brillenland.

 

DIOR_RIHANNA-SUNGLASSES_01-1-770x477

De lijn heet “Rihanna” en heet één frame in zes verschillende kleuren: zilver, roze, blauw, groen, rood en goud. Elke van deze brillen zullen voor $840 worden verkocht terwijl de goede versie voor $1.950,- over de toonbank zal gaan.

Er is geen officiele campagne voor de brillen maar Dior heeft wel een aantal foto’s van Rihanna door Jean-Baptiste Mondino uitgebracht. De zonnebrillen zullen exclusief bij Dior boutiques te krijgen zijn. Zo meldt LuxuryLaunches.com

DIOR_RIHANNA-SUNGLASSES_02-1-770x477

 

DIOR_RIHANNA-SUNGLASSES_03-1-770x556

Lees ook: Louis Vuitton Gaat All-Black Met de Nieuwe “Monogram Eclipse” Collectie