Witte sneakers zijn nu al een tijdje een populaire trend, maar deze zomer zijn ze nog as hot as ever! En laten we eerlijk zijn: Common Projects staat bekend als een van de beste meest duurzame sneaker merken ter wereld. Ze hebben ditmaal het bekende ‘Achilles Low’ model vernieuwd voor de zomer door deze te perforeren voor zowel een stijlvolle afwerking als meer frisheid voor uw voeten. De schoenen worden in Italië gemaakt van wit leder en suède, met een rubberre zool.

Zoals we van Common Projects gewend zijn wordt er gebruik gemaakt van een subtiele afwerking van alleen het serienummer in goud opgedrukt op de hiel van de schoen. Wij vonden de schoenen op Wrong Weather voor een prijs van €370,-, maar ze zijn gewild, dus wees er snel bij!

 

nike-internationalist-luxe-1-1024x614-510x340Lees ook: Nike presenteert de perfecte sneaker voor onder een pak: The Internationalist Luxe

Het combineren van sneakers met een pak is echt een trend en zorgt voor een frissere meer casual look. Maar niet alle sneakers zijn hiervoor even geschikt…