Ooit was tafeltennissen een stuk populairder in Nederland. Wij hadden er ook eentje thuis. Alleen heel mooi waren ze nooit en ook stonden ze ernstig in de weg, vaak ik de garage of op zonder. Top ontwerper Sean Woolsey vond het de hoogste tijd om samen met zijn team een unieke tafel te ontwerpen die in ieder huis of kantoor niet zou misstaan.

WOOLSEYPONGTABLE - 17

 

Deze prachtige design Woolsey Ping Pong tafel is na meer dan een jaar van ontwikkeling en talloze uren van strenge testen eindelijk beschikbaar. Ontworpen en exact op maat gemaakt volgens de officiële regels van de International Table Tennis Federation (ITTF), is de Woolsey Ping Pong tafel in staat om in een kwestie van seconden te transformeren van een eet- of vergadertafel naar een spelklare ping pong tafel. De solide “Black Walnut” houten top is geschikt voor jaren van plezier van het spel en met de “Sugar Maple” centrum lijn zeer geschikt voor die intense dubbel wedstrijden.

Inbegrepen bij de tafel zijn twee op maat gemaakte ping pong batjes die gemaakt zijn van een combinatie van notenhout en esdoorn, 3 sterren (Japanse) pingpongballen, en een aan de muur te monteren houten rek om alles in op te bergen. Daarnaast is de Woolsey Ping Pong tafel afgewerkt met een natuurlijke, (voedsel en drank) veilige, met de hand ingewreven olie en wax finish.

Gemiddelde levertijd is 5-8 weken, tenzij u een “rush order” plaatst. Dan is het iets duurder maar gaat het met voorrang veel sneller.

Speciaal via Pure Luxe te bestellen inclusief alle kosten (!) voor de machtig mooie prijs van 9995 euro. Bij interesse stuur ons een email (info@pureluxe.nl).

Lees ookDeze Super Badass Stoel is Gemaakt van een Boeing 737 Straalmotor.