Dit unieke rijksmonument in de Gouden Bocht in Amsterdam is het duurste huis op Funda. Het is dan ook niet zomaar een grachtenpand, maar twee panden verbonden met een lange tuin tussen twee grachten in. Het pand aan de achterkant van het huis was het voormalig koetshuis van de Herengracht 518 en heeft een tuin van circa 17 meter diep gelegen op het noorden.  De grachtenpanden waren voorheen in gebruik als het “Geelvink Museum” maar de nieuwe eigenaar heeft geen verdere verplichtingen dit voor te zetten.

De nieuwe eigenaar van een van de mooiste panden van Amsterdam krijgt zo’n 1.738 vierkante meter aan woonoppervlakte. Met 37 kamers in totaal waarvan 18 momenteel als slaapkamers ingericht zijn is dit pand indrukwekkend groot voor Amsterdam. Om nog maar te zwijgen over de 42 meter diepe tuin die tussen de twee panden ligt.

Alle foto’s zijn ® van Funda. Lees meer op de website van Funda.

Lees ook: Grootste Amerikaanse Villa van Deze Eeuw Wordt Nu Gebouwd en Kost $500 Miljoen