Ontwerper Timur Bozca heeft het perfecte schip ontworpen voor iedereen die klaar is met het bijna volledig witte aanbod in de wereld van superjachten. Voor diegene die altijd al een tikkeltje meer ‘badass’ wilde overkomen dan de rest is er nu het perfecte schip daarvoor; The Black Swan. Hiermee stapt u zo de wereld van echte Bond schurken mee binnen en kunt u ervan verzekerd zijn dat mensen om u heen wel even twee keer zullen nadenken voordat ze u afsnijden.

Het concept focust zich op strakke hoeken, bijna als die van een Stealth Jet, Bozca garandeert echter niet dat u hiermee van de radar zult blijven. Sterker nog: dit schip zal op elke populaire badplaats opvallen. Het jacht heeft haar eigen beach club met verbonden zwembaden en 6 suites voor gasten. Met een standplaats voor een helikopter die per lift te bereiken is. Het exterieur van het schip is gemaakt van aluminium en versterkt staal en kan een topsnelheid van 28 knopen bereiken.

Zie Bozca’s website voor meer informatie over dit bijzondere superjacht concept.

Lees ook: Deze Villa van € 2,7 Miljoen Past Perfect Bij een Modieuze Bond Schurk

black-swan-superyacht-boat-04
black-swan-superyacht-boat-01
black-swan-superyacht-boat-02
black-swan-superyacht-boat-03

Lees ook: Dit Superjacht Heeft een 38 Meter Hoge Cabine Met Adembenemend Uitzicht Vanuit de Infinity Pool