Een van de grootste plezieren van de lifestyle genaamd yachting is het dagenlang spelen op het water. Een simpele waterscooter of jetski was vroeger genoeg voor de gemiddelde jachteigenaar. Maar tegenwoordig is er zo veel meer leuks te krijgen op de markt van waterspeelgoed dat zo’n waterscooter er niks meer bij is. De volgende 3 zijn paar van de leukste mobiele waterspeeltjes die er tegenwoordig te krijgen zijn.

embed-jetsurf-ultra-sport

Jetsurf Ultra Sport

Als u nu altijd al eens heeft willen surfen maar geen golf in zicht heeft, kunt u nu alsnog op het boord gaan staan en een geweldige ervaring beleven met de Jetsurf Ultra Sport. Het speeltje kost zo’n $10.000,- en is ontwikkeld voor startende surfers. Dit betekend overigens niet dat ervaren surfers het speeltje saai zullen vinden, er valt namelijk eindeloos plezier mee te bevelen. Door de voetsteunen blijft u gemakkelijk staan en kunt u met een snelheid van 50 kilometer per uur door het water racen.

jetpack-pure-luxe

Zapata Raching Flyboard Legend

Zapata Racing’s WFD Flyboard Legend is ontwikkeld door de Franse kampioen ‘personal watercraft racer’ en vult uw lichaam met adrenaline wanneer u door de lucht vliegt. Een lange slang verbind het board met het water waardoor de jetstralen u tot 18 meter hoog de lucht in kunnen spuwen. Ervaren vliegers kunnen zelfs loopings maken en in Flyboard competities meedoen. Prijs van de Zapata Raching Flyboard Legend is op aanvraag.

hoverboard

Zapata Racing Hoverboard

Van het zelfde bedrijf als de bovenstaande Flyboard is er ook een Hoverboard te krijgen. Deze Hoverboard combineert de bovenstaande 2 speeltjes in het ultieme waterspeelgoed waarmee u door de lucht vliegt als de Silver Surfer. U kunt hiermee tot 40 kilometer per uur tot 8 meter hoog de lucht doorvliegen. Wederom is de prijs op aanvraag.

Lees ook: Vergeet Die Simpele Superyachts: Dit Is De Grootste Superyacht Onderzeeër Ter Wereld