Door de chique kleren ideaal voor op kantoor was Donna Karen een label die veel betekende voor succesvolle business vrouwen. Nu lijkt het label een andere kant op te gaan doordat LMVH heeft besloten om het merk te verkopen aan G-III Apparel Group Ltd. voor $650 miljoen.

 

Het merk is momenteel bekend doordat Michelle Obama en Hilary Clinton fan zijn van het merk en vaak gezien worden met outfits van het label. De zeldzame verkoop van LVMH lijkt erop te wijzen dat het bedrijf geen effectieve winst heeft kunnen behalen met het label.

“We knew the potential for reenergizing the brand would be around a business model that is probably more suited for G-III than for us,” zo zegt LVMH Fashion Group voorzitter Pierre-Yves Roussel.

Volgens de bedrijven zal G-III, die ook de labels van Ivanna Trump en Calvin Klein produceren, met deze deal zowel Donna Karen als DKNY bemachtigen.

Lees ook: Style Report: Dé Coolste Zonnebrillen Van SUPER Worden Door Alle Celebs Gedragen