Het Italiaanse design team Nuvolari Lenard heeft hun laatste concept, een 66 meter lange superjacht genaamd NL 233 onthult. Dit schitterende plaatje met vloeiende lijnen is ontworpen voor Turquoise Yachts. Ontwerper Carla Nuvolari verteld dat de ‘NL 233′ ontstaan is uit een behoefte om een uniek geheel te ontwerpen: “Prachtige gebouwen en auto’s bestaan uit geïntegreerde onderdelen, dat moet bij een yacht ook zo zijn. Het is onmogelijk om een boot mooie proporties te geven als je alle onderdelen los van elkaar schetst.”

Het jacht bevat ondermeer een helikopterplatform, luxueuze beachclub met zwemplatform, een gym en massagekamer. Verder is er ruimte in de garage voor twee 8 meter lange tenders samen met een jetski.

as1kcnUJStKNfgvTt1dm_Nuvolari-Lenard-66m-Motoryacht-for-Turquoise-Yachts-aft-view-1600x900

 

Lees meer op de website van Boat International.