De rubriek Pureview van Pure Luxe neemt een pure kijk op de gastronomie en gastvrijheid in Nederland en recenseert dit maal hotel Marriott The Hague.

The Hague Marriott is, na een verbouwing van zes maanden, sinds januari dit jaar geopend in Den Haag. Het is eigenlijk een heropening van het, bij veel Hagenezen bekende en voormalige, Worldhotel Bel Air. Bij The Hague Marriott wordt er naadloos ingespeeld op de veranderende behoefte van de hotelgast. Uit onderzoek is gebleken dat de zakenreiziger steeds vaker zaken mixt met plezier. The Hague Marriott is een high end luxury hotel waar de zakelijke reiziger, lokale community en ook families genieten van alle praktische kwaliteiten om een prettig verblijf te ervaren.

Pure Luxe verbleef vorig weekend zelf in één van de mooie Executive Rooms met 24/7 toegang tot de Executive Lounge, een moderne lounge die van alle technische gemakken is voorzien en waar je naast het spectaculaire uitzicht (tot aan de zee!) kosteloos van een hapje en drankje kan genieten. Met het Meetings Imagined concept onderscheidt het Marriott zich op het gebied van meetings en events. Zo biedt The Hague Marriott naast een ‘high-end hassle free experience’ uiteenlopende tailor-made arrangementen op het gebied van events.

The Hague Marriott is het grootste hotel van Den Haag met maar liefst 21 meetingzalen en 306 hotelkamers, inclusief suites, verdeeld over negen verdiepingen. De ruimtes in het hotel zijn allemaal vernoemd naar een bekende kunstenaar waarvan er ergens in Den Haag een schilderij hangt. The Gallery is het ontbijt- en groepsrestaurant. Voor de bereiding van de gerechten worden uitsluitend eerlijke en verse producten van hoogwaardige kwaliteit gebruikt.

Business & Leisure

Bij The Hague Marriott is het mogelijk om op ieder moment van de dag de gehele menukaart te bestellen in The Great Room, een levendige lounge met een indrukwekkend interieur. Het interieur is een combinatie van modern en elegant, met een samenspel van natuurlijke kleuren. Voor de zakelijke reiziger is alles denkbaar in The Great Room, er kan namelijk worden gewerkt aan lage of hoge tafels, in comfortabele fauteuils of aan de stijlvolle bar.

MH_RTMMC

The Hague Marriott beschikt over een terras, congreszaal en een eventgarden met een unieke capaciteit voor Den Haag. Ook de ligging van het hotel is bijzonder, zo is het stadscentrum, strand en zijn veel bezienswaardigheden, zoals het Catshuis en het Gemeentemuseum, op vijf minuten afstand bereikbaar. Daarnaast is er een shuttle service en fietsen voor hotelgasten beschikbaar en ook het openbaar vervoer is naast de deur.

Resultaat

De hotelkamer van de toekomst straalt rust uit en reizigers brengen steeds minder tijd door op de hotelkamer. De reiziger van tegenwoordig geeft de voorkeur aan een draadloze internetverbinding die goed werkt en andere technologische snufjes. Bij The Hague Marriott is er aan alles gedacht, duurzaamheid staat hoog in het vaandel, het hotel heeft een Green Key Gold certificatie. Onze kamer bestond uit 2 delen, een ruime zitkamer met (grote) TV en (kleine) keuken én een luxe slaapkamer met heerlijk bed en goed uitgeruste badkamer. Ook hier staat weer een (grote) TV. Als u zakelijk of privé in Den Haag bent een bezoek meer dan waard..!

Voor meer informatie en/of boekingen, klik hier voor de website van The Hague Marriott Hotel.

Lees ook: Pure Luxe Experience: DoubleTree Hotel, SkyLounge Bar & Eastwood Grill By Hilton Amsterdam