Pure Luxe TV presenteert de eerste aflevering van “24 Uur Bij De Sterren”. Een unieke video waarbij Pure Luxe gedurende 24 uur gaat lunchen, dineren, slapen én ontbijten bij een sterrenrestaurant ergens in Nederland. Uniek omdat je bij de meeste sterrenrestaurants niet kan slapen en zij ook nog nooit een sterrenontbijt hebben geserveerd. In nauwe samenwerking met Slaapboulevard Kwakernaat laat Pure Luxe een ultra-luxe Somnus Bed uit Engeland midden in het restaurant plaatsen en creëren we zo tijdelijk een 5-sterrenhotel.

Aflevering 1 speelt zich af in Amstelveen bij het met twee Michelin sterren bekroonde Restaurant Aan De Poel alwaar chef-kok en mede-eigenaar Stefan Van Sprang zeer succesvol de scepter zwaait samen met gastheer, sommelier en mede-eigenaar Robbert Veuger.

Met een luxe Jaguar XJ van Kimman arriveert Pure Luxe oprichter Floris Wyers in kleren van Sartoria samen met goede vriendin Inger Borggreven-Semmelink op strakke rode high heels van Ferragio bij het restaurant om aan dit mooie culinaire 24-uurs avontuur te beginnen. Hoe dat verder afloopt? Kijk hierboven de video.