In de wereld van boten is Riva voor veel mensen van hetzelfde kaliber als een Ferrari of Aston Martin. Het merk staat gelijk aan het goeden leven en dagen vol plezier. Met dit nieuwe model van het geliefde merk voegen ze een nieuwe keuze toe voor diegene die op zoek is naar een weekend cruiser. Het 12 meter lange model heeft een retro uitstraling met gladde lijnen die het oog van de voor- tot de achterkant van het yacht leiden. Het uiterlijk is een harmonieuze samensmelting van chroom en mahonie hout.

Hoewel het uiterlijk klassieke kenmerken bevat is de Rivamare toch uiterst modern, met twee 400pk Volvo motoren die een topsnelheid van 40 knopen garanderen. Achterin het model bevinden zich twee panelen die naar beneden kunnen worden gevouwen waardoor een groot zwemplatform ontstaat die normaal gesproken alleen bij veel grotere yachts inbegrepen zitten. Hiermee ontstaat meer ruimte om te zonnen of sneller toegang tot het water te krijgen.

Ga voor meer informatie naar de website van Riva Yachts.

Lees ook: Dit Hybrid Megayacht Bewijst Dat Eco Ook Luxe Kan Zijn

[the_ad_placement id=”article-inline-ad-1″]

Lees ook:‘AB 100 Spectre Yacht’ Komt Rechtstreeks Uit Een James Bond Film (Video)