In de wereld van parfum is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te kunnen zien. Er zijn de klassiekers en er zijn de nieuwe moderne geuren die innovativiteit in de markt brengen. Maar bij deze brengen we geuren onder de aandacht die nieuw zijn uitgegeven maar een ‘instant classic’ factor bevatten waardoor ze kunnen worden beschouwd als de moderne klassiekers.

Boss Bottled Oud

Boss Bottled Oud

Boss Bottled Oud

Er zijn steeds meer geuren met het ingrediënt ‘oud’, dit hout geeft een erg diepe geur aan parfums en Hugo Boss’ nieuwe versie hiervan is erg indrukwekkend. Door succesvol traditionele ingrediënten met elkaar te mengen ontstaat een pittige, roodachtige geur met de frisse signatuur van Hugo Boss.

Acqua di Parma Colonia Ambra

Acqua di Parma Colonia Ambra

Acqua di Parma Colonia Ambra

Na de geuren Oud in 2012 en Leather in 2014 volgt het bekende Italiaanse parfum huis de remixes van Colonia met wellicht de meest succesvolle tot nu toe. Ambra neemt de klassieke citrus die Colania bekend heeft gemaakt en voegt daar ambergrijs aan toe voor een zoetere honingachtige geur. Een zachtere variant van de Colonia reeks die nog steeds krachtig genoeg is voor de fans van deze geur.

Tom Ford Noir Extreme

Tom Ford Noir Extreme

Tom Ford Noir Extreme

Deze geur van Tom Ford is aan ze zoetere kant, maar dat betekend niet dat deze minder mannenlijk is. Tom Ford weet de perfecte balans in geur te vinden met pittige, fruitige geuren van saffraan, nootmuskaat en kardemom met een onderliggende laag van vanille.

Hermès Equipage Géranium

Hermès Equipage Géranium

Hermès Equipage Géranium

Terwijl er veel donkere en zwaardere parfums voor mannen uit worden gegeven heeft Hermès ervoor gekozen om een lichtere weg in te gaan. Met een bloemige kijk op de jaren zeventig brengt deze parfum geuren van eikenhout en geranium. Een geur perfect geschikt voor de zomer en lente.

Dunhill Burst

Dunhill Icon

Dunhill Icon

Dunhill Icon heeft een van de mooiere ontworpen flesjes die we in tijden hebben gezien. De geur doet niks onder aan het flesje met een frisse toon, accenten van lavendel en een leren houterige ondertoon. Dunhill heeft een tijdje niet veel van zich laten horen totdat John Ray aan de leiding kwam en deze knallende geurt presenteerde.

Lees ook: Luxe Lijstjes: 5 Zomerse Mannen Parfums Waar Vrouwen van Houden