Als het antwoord op de eeuwenoude vraag- “Met welke bekende persoon zou je het liefst een keertje uit eten gaan? ‘- ook de Paus omvat, kan je nu eindelijk deze wens realiteit maken. Quintessentially Lifestyle, de exclusieve members-only conciërge service, biedt haar leden nu de kans om paus Franciscus (de 266e paus en de huidige leider van de rooms-katholieke kerk) te ontmoeten vlak voor zijn toespraak op het Sint Pieter’s Plein op 31 augustus 2016.

De aanleiding is onderdeel van het World UnPlugNPlay Festival, een evenement dat gewijd is aan minder technologie en meer interactie met mensen om ons heen, dat plaats vindt in Vaticaanstad en gesponsord wordt door de tafeltennis fabrikant Killerspin. De Quintessentially ervaring omvat verder een eigen tour van het Vaticaan en de Sixtijnse Kapel, gevolgd door cocktails en diner tijdens het Connect21 Pingpong Diplomacy Event. Tijdens dit meerdaagse festival, zullen de deelnemende leden verblijven in het prachtige en luxe Forte Village Resort in Sardinië.

De beschikbare pakketten, die dus onder meer een “meet and greet” met Paus Franciscus omvatten, zijn beschikbaar vanaf een slordige $ 25.000 per persoon. De opbrengst zal ten goede gaan aan de non-profit organisatie Best Buddies International, die mensen ondersteunt met een verstandelijke beperking.

Lees ookDeze Mooiste Design Ping Pong Tafel Ooit is Multi-inzetbaar