Aston Martin opent haar eerste Brand Experience Boutique op No.8 Dover Street in Londen. Het luxe Britste automerk maakt haar eerste kunst studio bekend in de hoop om het ‘Art of Living by Aston Martin’ concept aan het elite cliënteel over te brengen. De galerie zal af en toe de meest gewilde AM auto’s tentoonstellen, maar is vooral bedoelt om een mix van luxe en kunst aan de bezoekers te tonen.

De boutique zal een samenwerking aangaan met luxe merken zoals Hacket London, Marma London, Quintessence Yachts, Emilia Burano, Silver Cross en FPM. Dover Street in Londen staat bekend om de velen luxe boutiques waarin een wijd aanbod van wereldbekende merken beschikbaar zijn. Het Global Experience Centre is ontworpen om veel verschillenden diensten aan te kunnen bieden, zoals tentoonstellingen, design masterclasses, diners en andere events om de ervaring groter te maken dan alleen de wereld van bolides. De bezoeker kan zelfs zijn eigen Aston Martin auto of AM37 speedboot samenstellen.

Lees ook: Aston Martin Onthult de AM37. Een Nieuwe Auto? Nee, een Prachtige Design Powerboat! (video)

Aston_Martin_global_experience_Centre_London-1-1170x780