Wereldbekende acteur Johnny Depp heeft recent zijn enorme penthouse in Los Angeles te koop aangeboden voor een prijs van 12,8 miljoen dollar. Dit bijzonder mooie onderkomen is te vinden op de bovenste verdieping van het bekende Eastern Columbia Building en bestaat uit 5 samengevoegde appartementen. De filmster heeft zo’n 7,2 dollar betaald terug in 2008 voor de 5 appartementen en heeft ze daarna samengevoegd om een van de grootste penthouses van LA te creëren. De woning bestaat uit meer dan duizend vierkante meter aan woonoppervlakte en heeft bijzondere kleurstellingen in elke kamer. Boven op het penthouse is ook nog een royaal dakterras.

Het samengevoegde appartement is zeker luxueus om naar te kijken maar hebben een unieke kwaliteit: Johnny Depp heeft geen muren doorgebroken tussen de opgekochte appartementen. In plaats daarvan heeft hij alle kamers intact gelaten en alleen deuren tussen de appartementen laten plaatsen. Blijkbaar wilde Depp de integriteit van de losse appartementen niet beschadigen, volgens Kevin Dees van Partners Trust. De nieuwe koper van de woning mag echter wel de muren doorbreken als ze dit zouden willen. Zie hieronder de foto’s van dit bijzondere penthouse.

Lees ook: Binnenkijken bij Rihanna