Gelegen in het prachtige en meest begeerde gebied van Cannes: La Californie, is deze indrukwekkende villa vooral zo spectaculair door het adembenemende uitzicht. Deze moderne villa is wat ons betreft de perfecte pied-à-terre met 550 vierkante meter aan woonoppervlakte verdeeld over 2 verdiepingen. Daarin zijn 6 slaapkamers en 6 badkamers gevestigd, welke allemaal elegant zijn afgewerkt. Alle slaapkamers hebben grote ramen naar de baai toe waardoor het ontwaken in deze villa een absolute droom moet zijn.

De villa is gelegen op een landgoed van 1700 vierkante meter waar andere andere een groot infinity pool op ligt die wederom gebruik maakt van het ultieme uitzicht. Een prijs voor deze villa is alleen beschikbaar op aanvraag, u snapt vast wel waarom. Check hieronder de foto’s van dit indrukwekkende Franse huis.

Lees ook: The One Villa Bij Cannes Met Uniek Uitzicht Over De Middellandse Zee en Cap d’Antibes

Ga voor meer informatie over de villa naar de website van James Edition.