Een tienjarig bestaan vraagt natuurlijk om een klapper van een feestje. De Life After Football Awards Night is ook dit jaar is weer een enorm succes. Wat begon met een experience dinner en werd opgevolgd door een live performance van rapper Cho gekleed in Rushemy Botter’s ontwerpen. Cho sprong eruit in het all black thema tijdens de nummers ‘Misschien wel hè?’, ‘Popalik’  en ‘Ik mis je’ – het witte krijtstreeppak dat hij droeg was in geweldig contrast met de zwart geklede zaal.

Het moment suprême van de avond was uiteraard de uitreiking van de Fashion Player Award. Winnaar Warner Hahn sleepte de door Gassan ontworpen award in de wacht en won naast de eretitel Fashion Player 2016, ook een prachtig uurwerk van Cvstos. Hahn staat bekend om zijn aparte, sportieve stijl en zijn voorliefde voor sneakers… Zelfs onder een nette outfit. De doelman van Feyenoord nam de award aan met een brede glimlach en een verraste blik op zijn gezicht. Verwacht had hij het niet, maar voor zijn Rotterdamse ploeggenoten kwam de overwinning absoluut niet als een verrassing. Zo blijkt: niet alleen binnen de eredivisie staat Feyenoord hoog in de peilingen.

DJ’s Brobergh en Sunny sloten de avond af met tunes die de ruimte zwoeler deden aanvoelen dan de temperaturen buiten zouden doen geloven. Life After Football en partners kijken terug op een hele speciale, geslaagde tiende editie. Op naar het volgende decennium!

Lees ook: Tom Ford Maakt Zijn Film Comeback Op het Venice Film Festival