Gray International, een design bedrijf uit Singapore heeft een nieuwe luxe collectie iPhone hoesjes bekende gemaakt genaamd de Advent Collection. Het is een reeks van beschermende hoesjes voor uw Apple mobieltje gemaakt van goud en titanium. Er zijn slechts 100 stuks beschikbaar van de collectie, speciaal ontworpen voor de iPhone 7 en 7 plus, elk met een prijskaartje van $1.000,-.

De hoesjes zijn alleen beschikbaar voor pre-order op de officiële website van Gray en de winnaars die de hoesjes mogen kopen worden willekeurig geselecteerd. De hoesjes zijn beschikbaar in de kleuren goud, silver, stealth en aurora. Aan het eind van November zullen de hoesjes naar de gelukkige winnaars worden verstuurd.

U kunt het luxe hoesje bestellen via Gray Industries.

Lees ook: Must-have: Marmeren hoesjes voor je iPhone en MacBook van Roxxlyn