Dit thanksgiving diner van een restaurant in New York gaat de boeken in als een legendarische gebeurtenis. Mede eigenaar Marc Sherry van ‘The Old Homestead Steakhouse’ in NYC verteld dat het diner alles bevat van caviar aardappels tot een kalkoen vulling van foie gras. Om dit nieuwswaardige diner te creëren heeft het restaurant ook een aantal luxe bijzaken bedacht waardoor de prijs flink omhoog wordt geschroefd, zoals een plek op de eerste rij bij het iconische Macy’s Thanksgiving Day Parade, een suite bij het Waldorf Astoria NY ter waarde van $5.000,- en tickets voor de New York Giants wedstrijd ter waarde van $10.000,-.

Maar ook het diner zelf is uiterst bijzonder, met een kalkoen van $1.700,- gebakken in exclusieve olijfolie van $17 per pond. Ook de cranberry saus bij de kalkoen wordt bijzonder gemaakt met een toevoeging van een Franse wijn van $1.720,-. De vulling van de kalkoen is gemaakt van een combinatie van foie gras en Japans Wagyu vlees. Verder wordt daar natuurlijk aardappelpuree bij geserveerd met toegevoegde caviar en brood die kan worden gedoopt in de jus die is aangemaakt met Kentucky bourbon whiskey van $2.890.

Ook vorig jaar had The Old Homestead een bijzondere Thanksgiving maaltijd. Toen zat er bij het diner van $45.000 een verlovingsring met een twee karaat diamant er in.

Lees ook: Het Truffelseizoen is Geopend bij 5&33 te Amsterdam