Bang & Olufsen’s nieuwe collectie bevat een ultramodern ontwerp dat klassieke en hedendaagse stijlen combineert met het gebruik van messing. De collectie viert de 91e verjaardag van het audio bedrijf en bevat producten als wireless speakers, een LED scherm en fantastische luidsprekers.

De collectie is geïnspireerd door hedendaags ontwerp en Art Deco, ook bekend als Style Moderne, en het combineert op intelligente wijze technologie met beeldende kunst. Deze nieuwe permanente collectie bestaat uit 11 verschillende stukken. Messing is een kleur die nog niet veel te zien is bij elektronische apparaten, maar zorgt voor een warmere indruk in uw interieur.

Onze favorieten zijn de chique Beolab 90 luidspreker met een ontzettend modern maar toch nostalgisch ontwerp en de Beosounds 1 en 2 die met de messing kleur nóg meer tot hun recht komen.

Voor de beste service rondom Amsterdam adviseren we u naar Hegeman Amstelveen te gaan voor uw B&O apparatuur.

Ga voor meer informatie over de messing collectie naar de officiële website van Bang & Olufsen.

Lees ook: Bang & Olufsen Lanceert de BeoVision 14