Deze exclusieve gelimiteerde collectie van Patrón gevulde chocolade is met de hand gecreëerd door de bekende Michelin sterrenchef en chocolatier Gabriel Kreuther. Het resultaat van de samenwerking tussen Kreuther en Patrón Tequila is een collectie chocolade met de verleidende aroma’s van een van ’s wereldste oudste tequilas.

Een set van deze chocolade kost u wel $1.000, maar de 24 stukken snoepgoed kosten dan ook een goede drie dagen voor chefkok Kreuther om te creëren. Kreuther, voormalig van La Caravelle & Restaurant Jean-George Central Park, Atelier en The Modern, is nu de executive chef van het Michelin sterrenrestaurant Gabriel Kreuther in Midtown New York. Een goed genoeg CV om ’s werelds meest bijzondere chocolade creëren, dachten wij zo.

Chocolade met gezouten caramel ganache of  Patrón Extra Añejo 5 Años of rijke melkchocolade met tabacco Gran Patrón Piedra ganache zijn slechts een paar voorbeelden van de bijzondere chocolade in deze collectie. Bovendien worden 20% van de opbrengsten van de chocolade gedoneerd aan City Harvest.\

Lees ook: Dit zijn de 5 Steden met de Meeste Michelinsterren ter Wereld