Italiaanse klasse, luxe afwerking en een uniek design; dé Rivamare. Deze twaalf meter lange, jongste aanwist binnen de Riva familie is een lust voor het oog. Tijdloze elegantie, daar draait het allemaal om bij Riva’s nieuwe Rivamare. Niet alleen de uitstraling, ook de techniek maakt van dit super-de-luxe jacht een uniek kunstwerk voor op het water.

De Rivamare bezit twee 400pk Volvo-motoren die ervoor zorgen dat een topsnelheid van 40 knopen gegarandeerd wordt. Daarnaast kunnen de panelen aan de achterkant naar beneden worden gevouwen, waardoor een groot zwemplatform ontstaat. Een fenomeen dat vooral bekend is bij grotere yachts. Er is tevens ruimte in overvloed om te zwemmen, zonnen en racen over het water; een ideale combinatie.

Het schip wordt gebouwd in het plaatsje Sarnico, Italië waar Riva haar historie kent. Lengers Yachts brengt dit exclusieve jacht naar Nederland. Van 8 tot 12 december is zij te zien in de Amsterdam RAI. De Rivamare wordt gepresenteerd in de kleur ‘Blue Sera’, een metallic kleur die nog niet eerder is geproduceerd.

Ga naar Lengers Yachts voor meer informatie.

Lees ook: De Nieuwe Rivamare van Riva is een Moderne Klassieker