“STRIVE FOR PERFECTION IN EVERYTHING YOU DO.
TAKE THE BEST THAT EXISTS AND MAKE IT BETTER.
WHEN IT DOES NOT EXIST, DESIGN IT.”

– SIR HENRY ROYCE

Welcome to an invitation to adventure “Billionaire” – a mind-blowing voyage of all your senses, simply the best new and innovative contemporary estate in the world!!!

Zo begint de wervende tekst op de website van 924 Bel Air. Ja, er is altijd weer meer en groter en duurder. Maar zelfs wij hebben zelden zo’n megavilla gezien, gelegen in het duurste gedeelte, “The Platinum Triangle”, van Los Angeles, USA, Beverly Hills en dan nog specifieker in de dure wijk Holmby Hills, Bel Air.

Kijk naar de foto’s en video’s om het te geloven. Niet een garage voor wat auto’s maar een hele collectie met wel 12 auto’s en 10 motorfietsen, waaronder een Rolls-Royce Dawn, Ferrari 488, Pagani Huayra, 1936 Mercedes-Benz 540K, Spyker C8, Ariel Atom 3, Bentley Continental GT cabriolet, Bugatti Veyron en nog veel meer. Verder o.a. een eigen bowlingbaan, een helikopter, terrassen met de mooiste meubelen en de mooiste uitzichten, een “speelkamer” voor de kinderen, een eigen snoepwinkel, een megabioscoop, zwembaden rondom, veel prachtige kunst. Op eenzaam hoog niveau (en best stijlvol vinden wij) ingericht. En alles is inclusief voor deze prijs van slechts 250 miljoen dollar. “What you see is what you get” dus.

Nou “see for yourself” zeggen wij..! De foto’s en video ziet u hieronder.

Serieus geïnteresseerd overigens? Surf dan gelijk door naar www.924belair.com.

Lees ook: Luxe Lijstjes: 10 van de Duurste Nederlandse Huizen van 2016