Dit is wat er gebeurt wanneer u een modern decor met moeder natuur mixt. Dan ontstaat er zo iets moois dat wij zelden gezien hebben. Vlakbij de grote stad maar volledig uit het zicht van Telluride, Colorado, sluit dit moderne landgoed naadloos aan op de omliggende natuur.

Dankzij de moderne inrichting en het gebruik van “rauwe” grondstoffen, is een bezoek aan het adres 851 Wilson Way meer dan de moeite waard. Uw mond zal letterlijk openvallen bij het zien van zoveel schoonheid zowel buiten als binnenin.

Beginnend in het hart van het huis, is de keuken voorzien van strakke lijnen. Nagenoeg nergens ziet u het gebruik van handvatten en het “karige” decor “forceert” mensen in de ruimte om zich te concentreren op het buitenleven. Minimalisme op zijn best.

Net voorbij de keuken is een ontbijtruimte voor een snelle maaltijd. Voor formelere gebeurtenissen of familiediners, is de eetkamer “the place to be”, met tal van roestvrijstalen accenten en wederom een superieur uitzicht.

Lees ook: Deze nieuwe luxe villa’s op de kliffen van Bali zijn een oase van rust

Er zijn geen tekort aan entertainment ruimtes in dit huis. De gasten kunnen hun keuze maken uit de woonkamer of juist een intiem moment delen met twee zitplaatsen en drie televisies. Het beste is natuurlijk dat je nooit hoeft te ruziën over waarnaar te kijken. Maar eigenlijk blijft kijken naar buiten volgens ons de beste optie. Wil je met z’n alleen een mooie film kijken dan is er ook nog de ruime home cinema.

Wilt u lekker trainen dan is er de uitgebreide gym. Daarna kunt u terecht in de eigen spa of gaat u liggen op de marmeren massagetafel voor een heerlijk massage.

Elk van de zes slaapkamers zijn zeer luxe ingericht en er zijn acht volledige badkamers.

En even terug naar het “outdoor entertainment” maak je geen zorgen: er zijn diverse plekken en terrassen om te gaan zitten of liggen en te genieten van het uitzicht. Sommigen voorzien van buitenhaard.

Voor iets meer dan $ 39.000.000, wat wenst u nog meer? Voor meerdere informatie klikt u door naar de website van Sotheby’s International Realty.