Het zeer luxe chalet “Les Gentianes” is te vinden in misschien wel de beste locatie van Courchevel. In een prachtig winter-wonderland, omgeven door besneeuwde bomen, is dit een echte ultieme “ski-in ski-out” locatie. Het chalet is gebouwd in de sympathieke stijl van de Alpen met houten interieur, plafond balken en een gezellige open haard in de woonkamer. Verder heeft dit spectaculaire chalet een eigen zwembad, compleet met jacuzzi en stoomruimte.

Alhoewel het chalet niet naast de hoofdweg ligt en zeer privé is gelegen, is het minder dan 5 minuten lopen naar het centrum van Courchevel, met zijn gerenommeerde restaurants, bars, winkels en uitgaansgelegenheden. Met zijn uitstekende faciliteiten, uitstekende ligging en de nabijheid van de pistes, zal het chalet haar gasten voorzien van de skivakantie van uw leven. Wel even wat centjes meenemen. Vanaf 80.000 euro per week en voorlopig in Februari en Maart volgeboekt. Vanaf April heeft u meer geluk, dan is er nog ruimte, èn, voor maar 40.000 euro..!

Voor meer info en boeken klikt u hier.

Lees ook: SUPERREBEL KidsGear Snow Collection 2016 – Cool op de Piste