Een bos rozen is nooit fout. Het kan natuurlijk ’t hele jaar door, maar met Valentijnsdag wordt er toch wel extra aandacht besteedt aan dit soort cadeautjes. Je wil natuurlijk de nadruk leggen op hoe verliefd je wel niet bent, of hoeveel je wel niet geeft om iemand. Om je daarbij te helpen heeft Orchidya London een extreem grote bos rozen voor je in de aanbieding. Ze noemen het ’t ‘Mon Amour‘ boeket. 

Mon Amour boeket in vijf verschillende formaten

Het grootste boeket bestaat uit 999 premium rozen. Zogenaamde ‘long stem’ Red Noami rozen. Het is niet geheel verrassend dat deze creatie door Orchidya is bedacht. Het is namelijk een award-winnende bloemist. De bos rozen is in eerste instantie gemaakt voor een zeer gewaarde klant van de zaak, die wenst een spectaculair iets neer te zetten. In London zijn dit soort acties niet heel erg ongewoon. Het is namelijk een stad waar veel rijken woonachtig zijn – net deze groep bedenkt dit soort dingen.

valentijnsdag rozen boeket london valentijn Pure Luxe

In de prijs inbegrepen zit ’t cadeaupapier en een klein kaartje, maar geen bezorging. Mocht je ’t willen bezorgen, dan moet je toch een kleine €10 extra betalen. Het is overigens niet de duurste bos rozen ooit. In 2016 verkocht een online bloemist Arena Flowers 1000 rozen voor €10.000. Het kan altijd duurder, extremer, groter en extravaganter dus. Je hoeft niet te treuren, er zijn ook minder prijzige opties beschikbaar bij Orchidya.

Rozen zijn schaars nu

De Large Mon Amour is een stuk goedkoper en bestaat uit 50 rozen. Dit boeket kost slechts €290 – een koopje dus. De prijs voor deze boeketten komt overigens niet uit de lucht vallen. Rond de Valentijn is het voor rozenkwekers uit de hele wereld flink aanpoten om aan de vraag te kunnen voldoen. Als gevolg hiervan worden de prijzen vaak verdubbeld of zelfs verdrievoudigd. Een kwestie van vraag en aanbod dus.

Bron: Orchidya London