Het is alweer even geleden dat er echt rode cijfers werden genoteerd in Crypto-land. Toch is er iemand geweest die temidden van alle negativiteit een beetje positief nieuws de wereld in wist te slingeren. In Amerika is namelijk iemand wezen shoppen met z’n Bitcoins. Deze persoon – wiens naam of beroep onbekend is – heeft zichzelf weten te verrijken met twee van ’s werelds snelste bolides. Het zou gaan om een transactie die de desbetreffende autoliefhebber een Bugatti Chiron én een Pagani Huayra op heeft geleverd. Het blijkt toch nog steeds een gouden greep al die Crypto. 

Bitcoin supercar-mania

Dat men met digitale munten een aardige gooi kan doen naar ’t miljonairsleven, dat is al vaker gebleken. Op het juiste moment instappen, de gelukkige keuzes maken vooral niet doordraven zijn de speerpunten naar je Crypto-rijkdom. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er zo af en toe verhalen opduiken van mensen die zichzelf verwennen door hun opgespaarde coins te investeren in materialistische zaken.

Een Amerikaan koopt een Bugatti Chiron en een Pagani Huayra met Bitcoins Pure Luxe

Deze Amerikaan deed precies hetzelfde. Het nieuws bereikte ons dat er bij Pagani of Newport Beach een individu aan is geschoven die voor zo’n $6.000.000 in Bitcoins investeerde in de koop van de twee genoemde bolides. Hij kocht dus een Bugatti Chiron en een Pagani Huayra Americano Tempesta in ruil voor een berg aan Bitcoins – allemaal digitaal uiteraard.

Het lijkt steeds meer de gewoonste zaak ter wereld te worden dat men dure aankopen doet met Bitcoins. Gezien de prijs van de munt die zo ergens rond de 12.000 tot 14.ooo euro schommelt is het ergens wel begrijpelijk. Zeer zeker wanneer je deze coins in de kinderschoenen al aan hebt geschaft. Dan spreken we over zo’n zes tot zeven jaar geleden. De tijd dat een Bitcoin nog te krijgen was voor een appel en een ei.

Bron: Luxurylaunches