Je kunt het niet ontkennen: zodra er enkele zonnestralen doorbreken in Nederland, hunkeren we allemaal naar de zomer. Die warme dagen, zwoele zomeravonden en de meest gezellige momenten van het jaar. Kerst is leuk, Pasen was ook gezellig, maar er gaat echt niets boven de lekkere warmte van de zomer. Iedereen heeft goede zin en de leukste activiteiten vullen je agenda (op vakantie gaan bijvoorbeeld). Toch is er wel het een en ander nodig om echt goed aan de zomer te beginnen. Een zonnebril bijvoorbeeld en laten wij die nu net gevonden hebben. 

Deze massief gouden zonnebril van Porsche Design is het perfecte accessoire

We komen aardig zonnebrillen tegen die een goudkleurig montuur hebben. Allemaal prachtig natuurlijk, alleen is dit alles behalve goud. Het is in veel gevallen niet meer dan een fancy kleurtje en mag de naam goud eigenlijk niet dragen. Zo anders is dat bij deze Porsche Design P’8586 zonnebril. Deze bril is namelijk wél van goud en niet enkel een dun laagje. Nee, deze bril is vervaardigd van 18kt. 750 goud. In een proces van maar liefst 500(!) stappen wordt deze bril gerealiseerd, dit gebeurt allemaal op Japanse bodem. Om het geheel af te maken worden er bruine glazen in gezet, wat zorgt voor een enorme stijlvolle, subtiele retro-look. Prijskaartje van dit lekkers? €4900. Een smak geld, maar dan heb je wel een brilletje op je neus waar je U tegen zegt.