Vakantie, het blijft ieder jaar weer een grote uitdaging. Waar kun je ongestoord genieten van een warme zon, goede faciliteiten én lekker eten – zonder ondersteboven gelopen te worden door de drukte? Het is een vraag die van ons eist dat we ruim op tijd puzzelen om zo toch de ultieme vakantiebestemming te bereiken en daadwerkelijk te genieten van onze vrije dagen. Wat ons betreft hebben we die plek gevonden in de hoedanigheid van Club Med Gregolimano in Griekenland. 

Club Med Gregolimano

Zoals we mogen verwachten van een vakantiebestemming onder de vlag van Club Med, is ook hier aan alles gedacht. Deze luxueuze vakantiebestemming is werkelijk van A tot Z geschikt om volledig op te laden en een heerlijke tijd te beleven. Gelegen op ’t Griekse schiereiland Evia vinden we hier een langgerekt wit zandstrand, een prachtig schaduwrijk dennenbos en turquoise water. Het meest idyllische plaatje dat je je maar voor kunt stellen.

Club Med Gregolimano in Griekenland Pure Luxe

Aangezien ’t resort steeds populairder wordt, bieden ze vanaf komende zomer zelfs 32 extra kamers aan. Zo kunnen ze voldoen aan de grote internationale vraag die er is rondom deze bestemming. Club Med Gregolimano is geschikt voor jong én oud. Kinderen zijn welkom vanaf twee jaar oud en er zijn kinderclubs van 4 tot 17 jaar.

De sporter is op de juiste plek

Wat Club Med Gregolimano zo bijzonder maakt is ’t feit dat ze een zeer uitgebreid pakket aan sportactiviteiten weten te leveren. Als we ’t hebben over uitgebreid, dan bedoelen we ook écht uitgebreid. Zo kun je er leren waterskiën of wakeboarden, maar ook tennissen, zeilen, boogschieten of bijvoorbeeld pilates beoefenen. Het aanbod zorgt ervoor dat je niet enkel hoeft te luieren, maar ook af en toe wat lui zweet eruit kunt werken.

Club Med Gregolimano in Griekenland Pure Luxe

Ook de innerlijke mens wordt goed verzorgd

Natuurlijk mag je bij Club Med ook verwachten dat de verzorging rondom het eten en drinken goed voor elkaar is. Het hoofdrestaurant zorgt ervoor dat je ’t concept buffet op hele andere wijze ervaart. Ieder ‘station’ bereidt op luxe wijze internationale gerechten om je te laten genieten van een grote diversiteit aan smaken. Daarnaast kan er ’s avonds in ’t specialiteitenrestaurant genoten worden van diverse gerechten die aan tafel door de Chef geprepareerd worden. Uiteraard is een reservering hiervoor vereist.

Club Med Gregolimano in Griekenland Pure Luxe

Tevens is er vanaf dit jaar de beschikking over een heuse wijnbar die je laat ontspannen na een goede dag vol sport of ander vermaak. Er worden vanuit hier dagelijks diverse tripjes georganiseerd naar bijvoorbeeld Athene of Delphi. Het is ook mogelijk om ’t schiereiland te verkennen per fiets of boot. Je bent dus niet gebonden aan één plek. Zo kun je genieten van je onderkomen, maar ook cultuur snuiven.

Club Med Gregolimano in Griekenland Pure Luxe

In de Meivakantie naar Club Med Gregolimano

Club Med Nederland speelt in op de populaire meivakantie met een charter op 28 april aanstaande met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport. Vanaf € 1403 per volwassene. Deze reissom omvat zeven overnachtingen in een Club kamer o.b.v. een tweepersoonsbezetting, vlucht v.v. (vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport), transfers, alle maaltijden met wijn, bier en frisdranken, open bar en snacks, kinderclubs en sportactiviteiten.